Lördagens träningsmatch i Milko Arena mot Sala blir en målrik och spännande historia.

Salas nr 17 Ander sätter 0-1 efter 4:17.

Efter ett skott från nr 12 Hannes Andersson gräver nr 14 Hannes Proos fram pucken ... :

... och lägger behärskat in 1-1 efter 8:28 :

Målskytten nr 14 Hannes Proos omgiven av nr 13 Willy Björkman och nr 12 Hannes Andersson:

Sala tar ledningen igen genom nr 22 efter 10:14.
Strax efteråt kvitterar Säter till 2-2 genom nr 30 William Strömberg. Målskytten lyfter klubban längst till höger i bilden. Tid 11:12 :

Målskytten nr 30 William Strömberg i helfigur:

Nr 4 Joakim Grundström gör 3-2 efter 12:28 :

I andra perioden kvitterar Sala till 3-3 genom nr 17 Ander.
Nr 13 Willy Björkman kommer fri med Salamålvakten ... :

... och lägger en backhand ... :

... i mål! 4-3 efter 2:58 :

Willy konverserar med domaren efter målet:

Nr 17 Ander i Sala kvitterar till 4-4 efter 4:09 innan nr 4 Joakim Grundström gör sitt andra mål för dagen. 5-4 efter 7:19 :

Nr 18 Axel Westlund håller sig framme på en retur ...:

... och får loss pucken till nr 11 Adam Bäckehag som lägger in 6-4 efter 8:42 :

Några minuter senare håller sig nr 18 Axel Westlund framme framför Salamålet igen ... :

... och får loss pucken till nr 10 Rasmus Hadin vid vänstra stolpen. Rasmus lyckas trycka in pucken till 7-4 efter 13:12 :

Matchen känns avgjord men nr 33 Mattsson i Sala vill annat. Med två snabba mål efter 14:00 resp 14:47 är spänningen återställd. Ställningen är 7-6 till Säter efter andra perioden. Nr 33 Matsson gör elegant 7-6-målet otagbart förbi utmärkte Adam Lindholm i Sätermålet:

I tredje perioden fortsätter Sala trycka på mot Sätermålet men Adam Lindholm håller tätt. Nr 19 David Romlin ser till att nr 17 Ander i Sala inte attackerar Adam:

Efter 4:19 kvitterar Sala till 7-7. Säter har många fina målchanser. Här åker nr 12 Hannes Andersson igenom och passar snyggt bakåt ... :

... till nr 14 Hannes Proos ... :

... som får på ett bra skott. ... :

... Returen är nr 13 Willy Björkman nära att peta in:

Nr 12 Hannes Andersson är ordentligt på gång och kommer fri ... :

... men krockar med Sala-målvakten som tappar luften ett tag:

Salas nr 33 Mattsson skjuter ett fint skott ... :

... som sitter i mål! 7-8 efter efter 8:06. Nu har Sala gjort fyra raka mål - varav tre av nr 33 Mattsson - och vänt underläge med 7-4 till ledning 7-8:

... och Adam Lindholm i målet räddar igen ...:

... och ett samlat Säterförsvar i form av nr 7 Martin Nilsson och nr 19 David Romlin håller nr 17 borta från målet...:

... Adam Lindholm har pucken under kontroll:

Även Säter får fin chanser på slutet. Nr 13 Willy Björkman skjuter ensam med Salamålvakten ...

... som räddar:

Sala tar timeout och tar ut sin målvakt med ca en minut kvar av matchen. Säter reder ut det hela och vinner med 7-8. Säterspelarna klappar om sin målvakt Adam Lindholm: