Final i Milko Cup U11 2010 mellan Leksand och Säter.

Lagen gör entré i stroboskopljus till dånande discomusik:

Ronja sjunger nationalsången "Du gamla du fria" assisterad av Tilda och lillasyster Saga:

Jag tänker inte på att jag kan filma HD-video med kameran förrän i slutet på sången. Här kommer i alla fall "... ja jag vill leva jag vill dö i Norden"

Nr 6 Adam Bäckehag kvitterar till 1-1 efter 6:51 med ett snyggt skott, ivrigt påpassad av Leksands nr 9 Marcus Karlberg och nr 7 Axel Bergkvist - med uppdrag att "ta hand om Adam":

Nr 62 Rasmus Hadin reducerar till 2-3 5:45 in på andra perioden:

Nr 6 Adam Bäckehag reducerar till 3-4 efter 16:03 av andra perioden hårt uppvaktad av Leksands nr 7 Axel Bergkvist. Knappt två minuter återstår av matchen:

Leksandspelarna jublar efter slutsignalen och seger med 4-3:

Leksands nr 9 Marcus Karlberg blir den store matchvinnaren för Leksand med tre mål (1-0, 2-1 och 3-1) samt assist till 4-2-målet. Här får han lyfta segerpokalen: