Lördagens hemmamatch mot Leksand i Milko Arena slutar med hemmaseger med 9-2.

Säter tar ledningen med 1-0 redan efter 20 sekunder genom nr 10 Rasmus Hadin:

Säters målvakt Philip Gustafsson plockar ett skott från Leksands nr 30:

Nr 13 Willy Björkman sätter 2-0 efter 3:22 :

3-0 för Säter efter 8:20 genom nr 5 Albin Höglund:

11 sekunder senare (efter 8:31) fixar nr 5 Albin Höglund 4-0 :

Leksand reducerar till 4-1 efter 9:21 med ett skott förbi en skynd Philip Gustafsson i Sätermålet. På den här bilden är det bara pucken som är skarp. Den syns alldeles "hitom" nr 11 Adam Bäckehags högra skridsko:

Säter tar ledningen med 5-1 genom nr 22 Joel Janspers efter 12:58 med en backhand upp i Leksandsmålvaktens högra kryss:

Målskytten nr 22 Joel Janspers - inlånad från U2001:

Paus efter första perioden. Puckkastningstävlingen vinns för omväxlings skull av mamman till en Leksandsspelare så Bertil "Poffen" Berglund får nöja sig med andra plats den här gången:

Leksands nr 7 kommer till ett skott som Philip Gustafsson i målet räddar med benskyddet. Hårt backcheckande nr 11 Adam Bäckehag tar hand om returen:

Nr 13 Willy Björkman på väg igenom ...:

... Pucken hamnar hos nr 5 Albin Höglund i fint läge. Albin skjuter direkt ...:

... i mål! 6-1 efter 3:22. Albin Höglunds tredje mål för dagen:

Ett skott i stolpen från en Leksandsspelare:

Leksands nr 17 kommer fri med Pilip Gustafsson i Sätermålet. Philip räddar och får hjälp av nr 4 Joakim Grundström med att ta hand om returen:

Nr 5 Albin Höglund kommer fri med Leksandsmålvakten som räddar med klubban och även lyckas hålla emot vid sin vänstra stolprot:

Nr 12 Hannes Andersson skjuter ett hårt skott...:

... Pucken passerar tätt intill nr 13 Willy Björkmans handske ...:

... och träffar Leksandsmålvakten - på hakspetsen? ... :

... Leksands målvakt får kontroll på pucken till slut:

Nr 13 Willy Björkman kommer fri ...:

... och skjuter strax utanför:

Leksands nr 13 på väg igenom. Nr 12 Hannes Andersson kastar sig och försöker bryta men tappar klubban ...:

... Philip Gustafsson i målet räddar och håller pucken ...:

... Domaren blåser straff för Leksand pga "kastad klubba". Nr 13 tar han om straffslaget ...:

... och kjuter ett fint skott ...:

... förbi Philip Gustafson i målet. 6-2 efter 13:17 :

Tät kamp om pucken framför Leksandsmålet. Hela Säterfemman på plats ... :

... Nr 10 Rasmus Hadin kämpar loss pucken ... :

... och får iväg ett skott i mål! 7-2 efter 14:00. Rasmus andra mål för dagen :

Philip Gustafsson i Sätermålet lägger beslag på pucken. Rasmus Hadin, Adam Bäckehag och Axel Westlund håller rent framför mål:

Nr 4 Joakim Gundström åker sig loss och får iväg ett skott samtidigt som han faller baklänges. Skottet går i mål. 8-2 för Säter efter 16:09 :

Målskytten nr 4 Joakim Grundström:

Nr 13 Willy Björkman kommer loss och kjuter ett fint skott i mål. 9-2 efter 17:02. Willys andra mål för dagen :

Två målskyttar. Nr 22 Joel Janspers och nr 13 Willy Björkman:

Matchen slutar med seger för Säter med 9-2. Glada Säterspelare kastar sig över sin målvakt Philip Gustafsson: